perjantai 24. lokakuuta 2014

Parempiin uniin

Oletko saanut nukkuttua yösi hyvin? Stressi on kai yksi yleisin syy riippumatta siitä, mistä se johtuu. Näin perjantaina koko viikon työstressit alkavat painaa jo todella. Olo alkaa olla vetämätön, ei jaksaisi olla enää näitä muutamaan tuntia töissä. Oli syy huonoihin uniin mikä tahansa, niin hyvään nukkumapaikkaan panostaminen kannattaa.

Hyvä patja on riittävän tukeva, tarpeeksi joustava ja paksu. Terveelle ihmiselle sopii yleensä 10–15 cm:n vahvuinen, hyvälaatuinen patja.

Milloin tyynysi ja peittosi on pesty? Koska olet uusinut tyynysi tai peittosi? Toiselle hyvä nukkumapaikka on viileä, toiselle sen täytyy olla lämmin. Itse lukeudun niihin, joille huone pitää olla viileä, mutta peiton alla täytyy olla lämmin. Olen myös huomannut, että nukkumapaikka on miellyttävämpi, kun lakanat vaihtaa riittävän usein. Lisäksi sängyn puhtauteen vaikuttaa tyynyn ja peiton pesu. Tyynyjä on hyvä pestä 3 - 4 kertaa vuodessa ja peittoa 1 - 2 kertaa vuodessa. Vaihdoin omat petivaatteet viikonloppuna ja mietin juuri tuota, että tyynyjä saisi pestä useammin. Pesen molemmat kerran vuodessa, mutta tyynyille se ei oikein riitä. Lueskelin Finlaysonin sivuilta hoito-ohjeita. He suosittelevat vaihtamaan peiton 4 vuoden välein ja tyynyn 2 vuoden välein.


Erittäin lämmin peite

Princess-peite

Princess-peite
69,00

tätä löytyy myös pitkänä mallina, peiton pituus on 220 cm. Alla olevasta linkistä pääsee tutustumaan pidempään malliin.

Princess-pitkäpeite
82,00Lämmin peite

Dreamfil -peite 800g

Dreamfil-peite 800 g
49,00Princess-tyyny

Princess-tyyny
24,00Ultra- muotoiltu täyttötyyny

Ultra-muotoiltu täyttötyyny
41,00Futurex-erikoistyyny M

Futurex-erikoistyyny
koot: S, M, L
S-koko 119,00
M-koko 129,00
L-koko 149,00


Lisää peittoja ja tyynyjä löydät Finlaysonin sivuilta.Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia postaus sinussa herätti? Ole ystävällinen ja kommentoi tähän.