keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Unelmieni talo
Minulla on aina ollut tietty haave, mitä unelmieni talossa olisi. Yksi asia, josta lähdetään; siellä on tilaa. Se on tosin suhteellinen käsite. Voi olla pienet tilat, mutta silti avaran tuntuiset. Riippuu pohjaratkaisusta sekä tavaran määrästä. Olen aina pitänyt siitä, että koriste-esineitä on vähän ja ne ovat tarkkaan harkittuja. Yleensä ne ovat joko tiskialtaassa tai pyykkikoneessa pestäviä, koska en pidä pölyjen pyyhkimisestä erityisesti koriste-esineistä ollenkaan. Eli mitä vähemmän pölyjen pyyhkimistä, sen parempi. Ja taas toisaalta pölyjen pyyhkiminen menee, jos saa keskittyä vähän tavaraa sisältäviltä pöydiltä ja muilta pinnoilta pölyjä pyyhkimään.

www.lily.fi/blogit/uusi-talo/

Tässä kuvassa on oikeastaan kaikki oleellisin, joita kodinhoitohuoneesta haluan. Pyykkikone ja kuivausrumpu joko torniksi tai sitten muu kuivaussysteemi. Lisäksi tiskiallas ja ikkuna valoa tuomaan sekä riittävästi kaappi- ja hyllytilaa. Montaahan kaappia sinne ei tarvitse. Se mitä tästä kuvasta tulee mieleen, kaappi tai laatikko pesuaineille siten, että ne ovat koneen lähellä, mutta kuitenkin riittävän ylhäällä perheen pienimpiä ajatellen. Tässä sellaista ei nimittäin näyttäis olevan. www.keittiötieto.fi

Tässä taas on juttuja unelmieni keittiöstä. Siellä on ikkuna, eli tulee luonnonvaloa. Kaappeja riittää ja lisäksi kaikki on vaaleaa ja valoisaa. On mulla oikeassakin elämässä mieleinen keittiö, vaalea ja valoisa. Ikkunoita siellä on jopa useampi.


www.overnight.fi


Tämä kuva näyttää saunasta aika suppean osan. Kuitenkin tässä on se oleellisin, jota saunasta haluan. Lämmin tunnelma ja hämyiset valot. Tällainen sauna on viihtyisä. Kerran näin erään saunan, jossa oli vesipiste saunankin puolella, ei pelkästään pesuhuoneessa. Se vaikutti hyvältä ratkaisulta. www.costella.fi

Pidän valoisuudesta oikeastaan joka huoneessa, myös pesuhuoneessa. Haluan pesuhuoneen juuri näin, että siellä on seinällä kaksi suihkua. Tämä on muuten myös käytännöllistä. Seinämät suihkujen viereltä on paljon helpommat pestä kuin suihkukaappi. Jos suihkukaapissa on käytetty silikonia saumoihin, ne tahtovat vuosien käytössä olla vaikeat pitää puhtaina. On suihkukaapissa luonnollisesti myös omat hyvät puolensa.   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia postaus sinussa herätti? Ole ystävällinen ja kommentoi tähän.