perjantai 28. helmikuuta 2014

Yksityiskohtia toimistoon. Näitä ei muilla ole!

Aloin suunnittelemaan omaa toimistoani ja sinne yksityiskohtia. On hurjan mukavaa, kun saa aloittaa suunnittelun "puhtaalta pöydältä". On vain tyhjä tila, jonne pääsee suunnittelemaan kaiken mieleisekseen. Halusin toimiston näyttävän omannäköiseltä, jollaista ei muilta löydy. Näillä yksityiskohdilla sellaisen saa helposti tehtyä. Minun sisustus lähtee myös kotona siitä, että tilojen pitää olla helppohoitoisia, helppoja siivota. Siksi suosin vain muutamia koriste-esineitä ja niidenkin täytyy olla sellaisia, että voi joko pestä tiskiaineella käsin tai kankaiset pyykkikoneessa. Kuvien alla olevista linkeistä voit tutustua tuotteisiin lähemmin.

Nämä paperikorit olivat kivoja. Ne muistuttavat roskikseen heitettyä paperia. Minulla on vielä mietinnässä lajittelu, että hankinko vielä toisen tällaisen roskiksen, joista toinen on papereille ja toinen kaikelle muulle roskalle. Vai miten muuten järjestän lajittelun. Olen itse hyvin tarkka joidenkin asioiden suhteen. Yksi niistä asioista on lajittelu.

Bin Bin -paperikori - valkoinen - Essey


Bin Bin -paperikori
52,00Valitsin tämän tilanjakajan, koska se vaikutti kivalta. Tämä ei ole niitä perinteisimpiä tilanjakajia. Tällä saan tehtyä toimistoni avaraan huoneeseen oman "sopen". Muunneltavuuttakin tästä löytyi, joten saan muokattua sen juuri itselle sopivaksi.

Spinnaker-tilanjakaja - musta 3-pakkaus - OFFECCT
Spinnaker-tilanjakaja
1023,00Seinälle tulee tällainen kello. Seinä on valkoinen, niin kello korostuu siitä juuri sopivasti.

Stelton Time -kello - musta - Stelton

Stelton Time -kello
116,00Kun muuten on pääasiassa valkoista mustilla yksityiskohdilla, niin on mukava saada myös elävyyttä. Tässä oli juuri sopiva maljakko. Ainakin nyt keväällä siinä tulee olemaan jatkuvasti tulppaaneja.

Aalto-maljakko - kirkas lasi - Iittala

Aalto-maljakko
136,00Halusin lisää viheryttä yrttiruukulla. Tässä saa kasvaa jatkuvasti jotain yrttejä, joista tulee myös mukavaa yrttien tuoksua toimistoon.

Trio-yrttiruukku - valkoinen - Sagaform

Trio-yrttiruukku
46,00


Tämäkin maljakko on kiva. Ajattelin että vaihtelen tuon yllä olevan Aalto-maljakon kanssa tätä aina fiiliksen mukaan. Tähän menee paljon pienempi kimppu kuin Aalto-maljakkoon.

Vision-maljakko - violetti/vihreä - Kosta Boda

Vision-maljakko
365,00

Sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia postaus sinussa herätti? Ole ystävällinen ja kommentoi tähän.