sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Mitä teet talvilomalla?

Suunnitellaanko teillä jo tulevaa talvilomaa? Osalla loma alkaa jo parin viikon päästä, toiset joutuvat odottamaan vielä kuukauden loman alkuun. Etsiskelin tietoa eri vaihtoehdoista viettää loma. Itselle mieluisinta olisi viettää kylpyläloma, mutta liittäisin siihen myös talvisia aktiviteetteja.

www.kissesweetspa.com

Loma Naantalissa, 2 aikuista ja 2 lasta, 3 yötä. Yöpymiset maksavat yhteensä 720 euroa (3 x Standard Deluxe-huone + 1 lisävuode 3 yötä). Hintaan kuuluuu majoitus, aamiainen sekä kylpylän sauna- ja allasosastojen sekä kuntosalin vapaa käyttö ja vapaa-ajan ohjelmaa.

www.aquatours.com

Hintaa toki lisää vielä ruokailut ja bensa tai matkat miten lomalle nyt tuleekin. Jos tietää riittävän ajoissa, saattaa junalla päästä Turkuun hyvin edullisesti. Mutta sitten pitäisi päästä vielä Naantaliin. Tosin bussikuljetuksia varmasti on ja taksilla nyt ainakin pääsee, jos vain hennoo maksaa siitä. Suunnittelin tämän sen mukaan, miten itse haluaisin tehdä meidän perheen kanssa. Kylpyläloman oheen etsiskelisin oheisohjelmaa lähiympäristöstä, talviaktiviteetteja tai ihan muita menoja. Katsoin Muumimaailman sivuja, heillä on Taikatalvi-tapahtuma helmikuussa. Oheisesta linkistä voit tutustua halutessasi tarkemmin. Muumimaailman sivuille pääset TÄSTÄ. Myös Naantalin ja Turun matkailusivuille on kerätty menovinkkejä. Sieltä voi etsiä itseä kiinnostavaa tekemistä. Naantalin matkailusivuille pääset TÄSTÄ ja Turun matkailusivuille TÄSTÄ. Linkit avautuvat uuteen ikkunaan.

www.bernerhotel.com

Vinkkinä sellainen, että Aboa Vetus & Ars Nova vaikuttaa hyvin mielenkiintoiselta. Olin nuorena eräässä kaupunginmuseossa töissä ja sinne tuli tämän museon mainos. Katsoin jo silloin, että tuolla pitäisi päästä käymään. Aboa Vetus on maanalainen rauniokortteli, jonka aidot rakenteet kertovat Suomen vanhimman kaupungin historiasta.Alla oleva teksti ja kuva on kopio Aboa Vetuksen sivuilta. Sivuille pääsee TÄSTÄ

Seikkailukierros satuikäisille


Lasten seikkailukierros
Seikkailukierros on satuikäisten ikioma museokierros. Urhean oppaan johdolla etsitään vihjeitä ja selvitetään monia vaativia tehtäviä keskiajan maailmassa. Lopuksi jokainen seikkailija palkitaan ikiomalla onnenlantilla.
Seikkailukierrokset soveltuvat hyvin n. 6–8-vuotiaille. Jännittävä ja juonellinen kertomus, jossa lapset ovat itse avainasemassa tehtävää selvittämässä, kertoo seikkailun siivellä myös oikeaa tietoa keskiajasta. Seikkailukierroksia järjestetään tilauksista ryhmille, joiden koko on vähintään 10 henkilöä. Tilattuja opastuksia järjestetään myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella, esim. aamuisin. Ne soveltuvat erinomaisesti vaikkapa päiväkotien retkiohjelmaksi.
  • Kesto: 1 tunti.
  • Hinta: 6 € / lapsi. Sisältää opastuksen ja onnenlantin.

Varaukset ja lisätiedot:

Asiakaspalveluamanuenssi Juha Sillanpääjuha.sillanpaa@aboavetusarsnova.fi, 0207 181 635

Sisältää mainoslinkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mitä ajatuksia postaus sinussa herätti? Ole ystävällinen ja kommentoi tähän.